Om mig

WordPressutvecklare.se drivs av mig, Adam Bergman. Jag har arbetat som frilansande webbutvecklare sedan tre år tillbaka. Som frilansare kan jag erbjuda lägre priser samtidigt som jag är tillgänglig då det passar dig som företagare bäst. Jag anpassar mig och kan alltid nås både under vanliga arbetstider, kvällar och helger.

Min resa började när jag under andra året i gymnasiet skulle driva UF-företag och behövde komma på en bra affärsidé. Väldigt snabbt kom jag på att jag ville göra något åt den korta längden på mobilladdare och därmed startades företaget Happycords.

Eftersom jag ville sälja på nätet spenderade jag oändliga timmar på att lära mig allt om kodning och framförallt WordPress, som redan då var den plattformen som gällde för mina behov. Jag kan stolt berätta att den hemsida jag då hade skapat vann pris i bästa hemsida i en rikstäckande tävling anordnad av Webbstjärnan (.SE stiftelsen).

Jag hoppas att du som funderar på att anlita en webbutvecklare väljer mig. Jag är övertygad om att vi kan åstadkomma något väldigt bra ihop.

Jag finns i Växjö men arbetar med kunder över hela landet.

Här är jag: alltid glad men inte alltid så solbränd. På bilden befann mig i Vietnam på en långresa i Sydostasien tillsammans med min sambo. Under resan bloggade vi regelbundet för att nära och kära skulle kunna se vad vi höll på med.

Vill du läsa så får du gärna göra det här.