Hemsida i WordPress

WordPress har under de senaste åren vuxit till att bli den mest använda plattformen för hemsidor. Förr var det mest tänkt att vara ett verktyg för bloggare och det är därför funktionen för inlägg följer med i varje uppdatering.

Tack vare att WordPress numera är så populärt och används världen över så har utbudet av tillägg (plugins) ökat något enormt, exempelvis kan man komma igång med en webbutik relativt enkelt eftersom det finns mallar att köpa för mindre summor. Detta har lett till att hemsidor nu för tiden går betydligt fortare att framställa eftersom vi webbutvecklare inte behöver ”uppfinna hjulet” på nytt inför varje hemsideprojekt.

Jag kan hjälpa er med allt inom WordPress-världen, både enkla och avancerade sajter med särskilda krav på funktionalitet. Nedan listar jag några av de mest populära önskemål jag får från kunder:

  • Hemsida i flera språk
  • Webbutik
  • Nyhetsbrev
  • Flöde från sociala medier
  • Bokningsformulär / onlinebokning
  • Koppling till tredjepartstjänster för bokföring, affärssystem etc.
  • Vidareutveckling i WordPress
  • Skapa en webbplats utifrån en färdig design

Sannolikheten att jag har erfarenhet av det du behöver hjälp med är stor, så tveka inte att höra av dig för att se om jag är rätt person för uppdraget.

Vad kostar en hemsida i WordPress?

Om du redan har försökt finna ett svar på denna fråga genom att Googla vet du säkert att det är väldigt svårt att på rak arm kunna säga utan att veta hur ni vill att hemsidan ska fungera. Allt beror på hur lång tid arbetet tar, vilket kan styras av hur unik och komplex lösning ni är ute efter. Minimumpriset är cirka 15 000 :-. Jag erbjuder alltid fasta priser.

Varför anlita mig?

Som frilansande WordPress utvecklare väljer jag att inte jobba med för många uppdrag samtidigt, vilket jag är övertygad om resulterar i snabbare resultat och bättre kommunikation.

Förmodligen är det mindre kostsamt att anlita mig som frilansare med tanke på att jag inte har lika många aspekter att ta hänsyn till när jag räknar på kostnad för ett uppdrag.